kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Gelderland
Links:
Auberge ’t Hartelaer ligt op het gelijknamige particuliere landgoed tussen Teuge en Twello en grenst aan het in empirestijl opgetrokken landhuis.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Prachtig kasteel in Gelderland. Voor een weekend weg naar Golden Tulip Avegoor, klik hier.
Geplaatst op 26-Aug-2008

Huis Bergh is kunst, cultuur, educatie, feest, natuur en leuk voor kinderen
Geplaatst op 2-Jun-2010

Uniek gelegen aan de rand van het Brakels Bos vindt u Huis Brakel. Dit herenhuis uit 1768 vormt samen met een professionele organisatie de basis voor tal van bijeenkomsten.Door de unieke landelijke ligging van kunt u ervan uitgaan dat uw bijeenkomst ongestoord en rustig zal verlopen.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Jachtslot de Mookerheide zet voor u met uw ultra-moderne horloge de zonnewijzer van de tijd een hele eeuw terug. De architectuur van het buiten én het interieur dat daarmee in volmaakte harmonie is, bieden u een beeld van de schoonheid en het raffinement waarmee onze voorouders zich omringden.
Geplaatst op 26-Oct-2005

In 1986 verwierf de familie Van Hout het inmiddels leegstaande gebouw. In nog geen 20 jaar werd het Jachtslot -nu als exclusief hotel-restaurant- zó verantwoord in zijn oude luister teruggebracht dat het tot Rijksmonument is verklaard en voorkomt op de lijst van de honderd best bewaarde interieurs van Nederland tussen 1600 en 1940
Geplaatst op 2-Jun-2010

et Kasteel "De Kelder" is gelegen in de Kruisbergse Bosschen aan de Kelderlaan direct achter het Slingeland Ziekenhuis. Het is mogelijk het kasteel te huren voor bijvoorbeeld diners, ontvangsten en feesten. Ook kunt u uw huwelijk laten voltrekken in het Kasteel "de Kelder". Door de ligging tegen de bossen ademt het Kasteel een romantische sfeer en is daardoor uitermate geschikt voor exclusieve gelegenheden.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Home | Uw site toevoegen | Info