kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Overijssel
Links:
De havezate heeft nog altijd de karakteristieke kenmerken van vroeger, zowel van binnen als van buiten. Het historische gebouw heeft gerenoveerde authentieke muren en de voederbak voor paarden staat er nog. Jong en oud voelt zich in dit monumentale gebouw en in de fraaie omgeving onmiddellijk thuis en waant zich in een eeuw waarin er nog geen auto’s waren en waarin men nog alle tijd voor elkaar had.
Geplaatst op 29-May-2010

Verscholen op een royaal landgoed te Diepenveen, net buiten de bebouwde kom van Deventer, langs de uiterwaarden van de IJssel, staat het monumentale Huis Nieuw Rande. Een uniek pand dat historie ademt en gelegen is in een prachtig Engels landschapspark met bospartijen en vijvers.
Geplaatst op 1-Jun-2010

Landhuis Olde Vechte is een sfeervolle groepsaccommodatie aan de rand van Hanzestad Ommen. Met het voormalige koetshuis Zeesse biedt het eigen terrein mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Gelegen in de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal met het centrum van Ommen op loopafstand is Olde Vechte een unieke combinatie van privacy, natuurschoon en alle faciliteiten van een gezellige stad.
Geplaatst op 1-Jun-2010

De buitenplaats Het Huis te Breckelenkamp is een rijk voorbeeld van een 17de-eeuwse Oost-Nederlandse havezate. Het Huis ligt in een van de mooiste en rustigste gebieden van Twente, een door beken doorsneden essen-landschap, bekend om zijn monumentale eiken en beuken.
Geplaatst op 29-May-2010

Op een prachtig landgoed aan de IJssel ligt de in 1999 volledig gerestaureerde havezate De Haere. Een oase van rust voor veeleisende zakenmensen, die ongestoord en op niveau willen vergaderen en confereren. Een ongekende ambiance voor bedrijven en particulieren, die het optimale rendement uit hun seminars, productpresentaties, recepties en diners wensen te halen.
Geplaatst op 26-Oct-2005

Sinds de oprichting meer dan 75 jaren geleden heeft ISE zich ontwikkeld tot een geavanceerd opleidingsinstituut dat is gehuisvest op een prachtige campus.
Geplaatst op 29-May-2010

Vlakbij het Twentse stadje Delden ligt het kasteel Twickel temidden van een prachtig landgoed van 4000 hectare. Het afwisselende landschap bestaat uit zacht glooiende akkers en weilanden, bossen en eeuwenoude eiken, heidevelden en vennen. Daartussen slingeren zich beken en houtwallen.
Geplaatst op 1-Jun-2010

Home | Uw site toevoegen | Info