kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Utrecht
Links:
Op de Hooge Vuursche is de charme van de historie in harmonie met het moderne comfort. De lichte, sfeervolle lounge is een ideale ruimte voor een informele high tea of een officiŽle ontvangst. U heeft er een schitterend uitzicht op de kasteeltuin. In Restaurant Georgette of Brasserie de Hooge Vuursche geniet u van de traditionele keuken.
Geplaatst op 26-Oct-2005

Een warm welkom, gevolgd door een stijlvolle en gastvrije ontvangst. Daarvoor komen uw relaties, vrienden en familie graag naar de monumentale gebouwen van Kasteel Amerongen. Uw gasten genieten volop van de bijzondere sfeer en stijl van deze unieke, historische plek. Of u nu uw relaties ontvangt, uw medewerkers verrast met een zinderend personeelsfeest of uw huwelijksfeest met veel grandeur viert, Buitenplaats Amerongen maakt er een onvergetelijke gebeurtenis van.
Geplaatst op 2-Jun-2010

Op een schitterende locatie in Driebergen-Rijsenburg, dichtbij de bosrijke omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, bevindt zich Buitenplaats Sparrendaal. Deze historische buitenplaats heeft in de 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd. Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd en wordt nu verhuurd op exclusieve basis. De fraai aangelegde tuin is direct vanaf het bordes toegankelijk.
Geplaatst op 14-Jul-2010

Kasteel uit 1410 met een Brasserie geopend en diverse zalen.
Geplaatst op 10-Sep-2006

Midden in het historische stadscentrum van Utrecht bevindt zich Huize Molenaar. In een achttiende-eeuws patriciŽrshuis bieden wij sinds 1892 onderdak aan besloten bijeenkomsten in een stijlvolle maar tevens huiselijke sfeer.
Geplaatst op 14-Jul-2010

Kasteel de Haar is het grootste en meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het kasteel van activiteiten. U kunt onder begeleiding van een gids een kijkje nemen in het kasteel. En wat dacht u van theater, kinderactiviteiten, concerten, fairs en kerstarrangementen. Kasteel de Haar, park en tuinen en de vele activiteiten zijn beslist een bezoek waard!
Geplaatst op 12-Jul-2010

Landgoed Groeneveld is lang en smal.Een lange oprijlaan getuigde van subtiele intimidatie van gasten. De parktuin werd aangelegd in de strenge Hollandse Barokke stijl, afgeleid van de Franse Stijl. Kenmerkend zijn de geometrische vormen.
Geplaatst op 12-Jul-2010

Home | Uw site toevoegen | Info