kastelengids.nl Home | Uw site toevoegen | Info
 
Kastelengids.nl > Sitetips
Top : Kastelen in Zeeland
Links:
Het Huis GROL is een geheel gerestaureerde voormalige buitenplaats aan de binnenduinrand van het eiland Schouwen. De buitenplaats ligt direct aan de rand van het centrum van Renesse. Het schitterend gerestaureerde huis is bijzonder sfeervol en biedt de gasten alle luxe en comfort in een bijzonder mooie omgeving. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1599 waarna het een aantal malen is herbouwd, voor het laatst in 1870. Het huis valt onder Monumentenzorg.
Geplaatst op 3-Jun-2010

HUYS TER SCHELDE, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. De feestzaal, voltooid in 2003, is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in zijn monumentale omgeving.
Geplaatst op 3-Jun-2010

Deze pagina's bevatten veel informatie over de grotendeels middeleeuwse kastelen. Het ontstaan, de geschiedenis, de bewoners en de huidige doeleinden van zo'n 12 kastelen worden beschreven, waar mogelijk aangevuld met afbeeldingen.
Geplaatst op 26-Oct-2005

Landgoed Moermond bestaat uit een 45 hectare groot fraai grondgebied met daarop het moderne Landgoedhotel Moermond, het klassieke Slot Moermond, een woonhuis en de voormalige stallen. Zodra u op het landgoed bent is het haast niet meer voor te stellen dat het centrum van Renesse zich slechts op een steenworpafstand bevindt van deze oase van rust en ruimte.
Geplaatst op 3-Jun-2010

Home | Uw site toevoegen | Info